Avasta põnevaid veebitoidupoode

Foto: Pixabay
Toiduuudised
9. veebruar 2022, 19:32

Artikkel ilmus ajakirja Nipiraamat 2022. aasta veebruarinumbris.

GURMAANIDELE | Avasta põnevaid veebitoidupoode!

Lisaks suurte toidupoekettide veebipoodidele on veebis ka mitmeid väiksemaid veebitoidupoode. Neis on tavapoodidest hoopis erinev kaubavalik, mis paneb mõtted tööle, ning kaasas käib mugav kojutarne.

Frenchgourmand.eu

Prantsuse gurmeele vihjava nime taga tegutseb laia valikuga värsket ja külmutatud toitu pakkuv veebipood, kus lisaks prantsuse köögi parimatele paladele on müügil ka tex-mex ja India köögi toidud. Algul vaid restorane ja hotelle varustanud e-poest on tänaseks kasvanud toiduainete hulgimüüja, mis teenindab ka erakliente.

French Gourmand’i tootevalikust leiab näiteks külmutatud catering’i-tooteid, mis on abiks suurema suupistelaua katmisel. Kilo külmutatud mozzarella juustupulki maksab 8.89, 60 väikest köögiviljadega kevadrulli 4.61 (900 g), kümme võiga mini-croissant’i 1.88 (250 g).

 

Nori.ee 

Nori on Aasia maitseid, eelkõige Jaapani köögi hõrgutiste valmistamiseks vajaminevat toorainet pakkuv veebipood. Müügil on lai valik riisi, nuudleid, kastmeid ja maitseaineid, ka jooke, näkse ja isegi serveerimisnõusid.

Põnevatest toodetest jääb Nori lehel silma mürkroheline goma wakame mererohusalat, mis maksab 3.40 (250 g). Kuivatatud šiitaked maksavad 5.00 (100 g) ja värsked raamennuudlid 0.90 (200 g).

 

Membo.ee 

Membo pakub enam kui 60 väiketootja värsket ja hooajalist kaupa. Lisaks kodumaisele saabuvad Membo valikusse iga nädal värsked puuviljad Hispaaniast.

Hooajalise sisuga ja iga nädal muutuv puuviljakast maksab Membo lehel 14.50, Nopri talumeierei murakagakohupiimakreem 1.14 (200 g), purk BerryMushi marineeritud puravikke 4.60 (420 g). Hetkel toob Membo kauba koju Tallinnas, Pärnus ja Tartus hinnaga 2.50–3.50.

 

Aashop.ee 

Aasia maitsetele keskenduvast veebipoest leiab palju põnevat, millega aasiapäraseid toite valmistada: erinevaid nuudleid ja laia valikut kastmeid.

Külmutatud toodete osakonnas maksavad eksootilised kalapallid 3.98 (200 g), Jaapani pelmeenide gyoza’de tainas 1.98 (300 g) ja pisikesed punased tšillikaunad 3.58 (250 g). Veebipoe miinus on ehk see, et nende veebileht on inglise keeles.

 

Livin.ee 

Livin müüb looduslikku mahetoitu, ökokosmeetikat ja -puhastusvahendeid. Pakkumised ja uued tooted on teiste seast hästi esile tõstetud ning iga toote juures on välja toodud ka detailne tooteinfo koos tootja tutvustusega.

Näiteks maksab Livini lehel Ecomili mandlitoidukoor 1.65 (200 g), Sonetti ökoloogiline nõudepesuvahend 5.30 (1 l), Ella’s kitcheni ilma lisaaineteta puuviljapüreed imikutele 1.65 (90 g).