
Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
20 minutit + 20 minutit ahjus
Koostisosad
1 tk Sea sisefilee (600-700g)
Õli praadimiseks
Sool
Must pipar
4 tk Keskmine tomat
2 tk Mozzarella-pall (kokku 250g)
1 tl Kuivatatud basiilik
3 spl Oliiviõli
Värske basiilik
Valmistamine
1. Lõika sisefilee 1,5-2 cm paksusteks viiludeks. Kuumuta pannil õli ja pruunista lihaviilud portsjonite kaupa mõlemalt poolt üle. Puista peale veidi soola ja purustatud musta pipart ning tõsta pannilt ära.
2. Lõika pestud ja kuivatatud tomatid paksemateks viiludeks. Nõruta mozzarella ja lõika samasugusteks viiludeks.
3. Määri 24 cm ahjuvorm õliga ja lao kõik viilud vaheldumisi vormi. Puista peale kuivatatud basiilikut, pisut soola ja musta pipart ning nirista üle 3 sl oliiviõliga.
4. Küpseta 200-kraadise ahju keskmisel siinil 20 minutit. Serveerimisel puista peale värskeid basiilikulehti ja paku lisandiks head juuretisesaia või -leiba.
Kommentaarid (0)