Lihtne punase läätse dal
Foto: Taimne TeisipäevTAIMNE PÄEVARETSEPT | Lihtne punase läätse dal
Punase läätse dal on lihtne, toitev ja hubane roog, mis võtab vaid 30 minutit sinu ajast!
4-6 portsjonit
Vaja läheb
1.5 tassi punaseid läätsi
1 purk kookospiim
köögiviljapuljong 3 1/2 tassi
1 punane paprika
1 sibul
3 suurt küüslauguküünt
1 spl oliiviõli
1 tass beebispinatit
2 suurt porgandit
1 tl kurkumi
2 1/2 tl kollast karripulbrit
1 tl vürtsköömneid
1/2 tl ingveri
1 sidruni mahl
1 tl meresoola
musta pipart maitse järgi
1/4 tl Cayenne pipart
Valmistamine:
1. Loputa läätsed korralikult ja jätta nõrguma.
2. Haki küüslauk ja sibul.
3. Kuumuta suurel pannil oliiviõlis sibul ja küüslauk kuni sibul on klaasjas, umbes 5-10 min.
4. Haki paprika ja porgandid väikesteks kuubikuteks ja lisa pannile.
5. Lisa kõik ülejäänud koostisosad (peale spinati) ja kuumuta keemiseni.
6. Kata kaanega ning lase vaiksel tulel haududa 20 minutit.
7. Lisa spinat viimastel minutitel.
8. Maitse ning lisa soovi korral veel maitseaineid.
9. Serveeri soojalt riisi või kartuliga.
Kommentaarid (0)