Kookosekreem valge šokolaadi ja tipsukese tsitrusega

Foto: Evelin Ilves
Magustoidud
23. jaanuar 2022, 09:36

EVELIN ILVESE KOKAKOOL | Kookosekreem valge šokolaadi ja tipsukese tsitrusega

Ilu ülistuseks sobib jagada üht mõnusa siidja desserdi retsepti, mis rohkesti maitsemeeli paitab ning kohe puusadele end pidama ei säti.

Vaja läheb

  • 200 ml kookoskreemi (hoia 24 h külmikus ja avades kalla läbipaistev vedelik eraldi tassikesse – selle võid hiljem ära juua, kreemiks kasutame ainult tahket osa)

  • 50 g valget küpsetusšokolaadi

  • Maitseks vaniljesiirupit või -pastat, natuke kanget sidruninapsi

  • Kaunistuseks marju, pähkleid, suhkrupärleid, söödavaid õisi…

Tee nii

Sulata šokolaad veevannil, lase veidi jahtuda. Sega ettevaatlikult käsivispliga segades sinna sisse kookoskreem ning seejärel vanilje ja sidruninaps. Nüüd võid pisut seda mikseriga vahustada.

Pane kohe vähemalt kaheks tunniks külma.

Serveeri ilusast pokaalist koos marjadega või paku koos pannkookidega. Selle kreemiga võid tegelikult mistahes kooki kaunistada.

Seisab kapis mitu head päeva mõnusa ja maitsvana. On elamus nii hingele kui ihule!

Armastust teie südameisse ja padadesse!

Evelin