Foto: Kollaaž (Stanislav Moškov, ajakeskus Wittenstein, Klunker)
Toiduuudised
24. jaanuar 2022, 14:07

Peakokk Manu: „Üks kord elus võiks karuprae küll ära proovida.“

„Eesti karu on väga hea. Kui ta on mitte väga vana ja mitte väga suur, siis on tal superkvaliteetne liha,“ ütleb Olde Hansa peakokk Emmanuel Wille ehk Manu ja arvab, et üks kord elus võiks karuprae küll ära proovida. Kus Eestimaal tänavuseks aasta loomaks valitud karu proovida saab, milline osa mõmmikust kõige maitsvam on ja kuidas seda kodus valmistada? Teada saad sedagi, kuidas maitseb aasta linnuks valitud metskurvits, kuidas valmistada aasta kala ahvenat ja mida teha aasta puuks valitud pihlakaga?

Manu kinnitab, et tegelikult on inimesed karu proovimisest vägagi huvitatud. „Prantslane tuleb, vaatab, oh! karu, ja kohe tellib. Ka eestlased on kindlasti huvitatud, sageli tuleb seltskond spetsiaalselt karu proovima,“ ütleb ta.

Edasi lugemiseks: