Tarbijauuringud kinnitavad, et üha enam tahavad inimesed leibades nagu ka kuklites ja teistes pagaritoodetes näha täisterajahu, kiudaineid ja seemneid.Foto: Vida Press
Kersti Eero 15. jaanuar 2022 07:15

„Rukkileiba on läbi aegade söödud kõige enam ning vaevalt et rukkileiva populaarsus ka tulevikus raugeb,“ ütleb Eesti Pagari turundusspetsialist Kirsti Pääsk. Leiburi müügidirektori Anne Tääkre sõnul süüakse rukkileiba isegi järjest rohkem.

„Jaekaubanduses müüme hetkel 29 erinevat leivalist, neist 14 eri nimetusega rukkileiba. Lisaks teeme kuut tera- ja seemneleiba, viit peenleiba ja nelja koorikleiba,“ ütleb Eesti Pagari turundusspetsialist Kirsti Pääsk.

Edasi lugemiseks vali endale sobiv plaan:
Üks artikkel
3,99
Ühe artikli lugemisõigus
Digipakett
1,00/kuu
11 erinevat digiväljaannetÜle 2000 artikli kuusJagamisõigus 4 sõbragaVõida iPhone 12 nutitelefon