Tarbijauuringud kinnitavad, et üha enam tahavad inimesed leibades nagu ka kuklites ja teistes pagaritoodetes näha täisterajahu, kiudaineid ja seemneid.Foto: Vida Press
Toiduuudised
15. jaanuar 2022, 07:15

LEIB: eestlane armastab endiselt rukkileiba ning otsib üha usinamalt täistera ja seemneid

„Rukkileiba on läbi aegade söödud kõige enam ning vaevalt et rukkileiva populaarsus ka tulevikus raugeb,“ ütleb Eesti Pagari turundusspetsialist Kirsti Pääsk. Leiburi müügidirektori Anne Tääkre sõnul süüakse rukkileiba isegi järjest rohkem.

„Jaekaubanduses müüme hetkel 29 erinevat leivalist, neist 14 eri nimetusega rukkileiba. Lisaks teeme kuut tera- ja seemneleiba, viit peenleiba ja nelja koorikleiba,“ ütleb Eesti Pagari turundusspetsialist Kirsti Pääsk.

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99