Kogus: viieteistkümnele
Valmistusaeg: kuni 20 min
Koostisosad
2 tk Hurmaa
3 tk Mandariin
0.5 tk Greip
150 g Salatilehed
0.5 tk Granaatõuna seemned
1.5 dl Pekaanipähklid
120 g Kitse- või feta juust
TSITRUSEVINEGRETT
2 spl Valge veini äädikas
3 spl Värskelt pressitud apelsinimahl
2 tl Riivitud apelsinikoor
2 tl Mesi
1 tl Dijoni sinep
3 spl Oliiviõli
Sool
Must pipar
Valmistamine
1. Kastme valmistamiseks klopi kokku äädikas, apelsinimahl ja -koor, mesi ja sinep. Maitsesta soola ja pipraga. Nirista hulka õli samal ajal kastet ühtlaseks kloppides.
2. Koori ja viiluta hurmaa. Koori mandariinid ja eralda sektoriteks. Eralda greip sektoriteks, tükelda väiksemateks tükkideks ja võimalusel eemalda kestad.
3. Pane vaagnale salatilehed, hurmaaviilud, mandariini- ja greibisektorid ning granaatõunaseemned. Puista peale väiksemaks tükeldatud pähklid ja murendatud juust. Nirista peale kaste, sega kergelt läbi ja serveeri kohe.
Kommentaarid (0)