Kolumnid

KARMO TÜÜRI SUPIPÖIAL | Pühajärve restoran: ärimudel tuua ääremaale tükike Tallinna, makstes keskmiste toitude eest üle keskmise, ei vaimusta (3)

LISA KOMMENTAAR

Seletus 17. jaanuar 2022 08:17
Karmo Tüür on tartlane. Ta on Eesti üks väheseid toidukriitikuid, kes ei ole turundaja, ehk kes ei küsi oma tegevuse eest restoranidelt tasuta sööki ja muid hüvesid. Karmo tunneb kulinaariat ja on väga aus ja nauditavalt hea vaheda kirjastiiliga. Kui talle nii tundus, siis nii tundus. Supipöidla tööd aga näeb siit: https://www.ohtuleht.ee/teemalehed/supipoial
irwww 17. jaanuar 2022 01:41
missmõttes "katse tuua ääremaale tükike Tallinna"? ma näen küll siin sellist katset kus tallinnast on toodud ääremaale mingi vingats kes oma suhtumisega "me oleme tallinnast, me maksame" häbistab eelkõige iseennast. tekst on ju läbinisti vinguv, üleolev ja põlglik. nõrk, labane ja maitsetu. tegelikult tahaks kuhugile sööma minna - ehk oskab keegi Tallinnas mõnda söögikohta soovitada kus oleks "katse tuua Tallinnasse tükike Tallinnat" paremini realiseerunud kui see kirjatükk (et ei jääks suhu mingit vinguvat maitset). eriti huvitav oleks mõni koht kus ka see degustaator on käinud ja positiivse
ohh 16. jaanuar 2022 20:42
Olen mõned korrad käinud söömas. Minu meelst täitsa OK. Nüüd tuli mingi ülbik Tallinnast, kelle enda valmistatud roogadest pole midagi kuulda olnud ja kirtsutab nina. ÕL keskmine lugeja on muidugi kah meeletu gurmaan! Autor võiks pigem poes erinevaid viinereid võrrelda.