NÄDALA KOOK | Tatrarull toorjuustu-jõhvika-karamellitäidisega
Koostisosad
TATRABISKVIIT
5 tk Muna
1 dl Pruun suhkur
50 g Porgand
1.25 dl Toortatrajahu
0.5 tl Küpsetuspulber
TOORJUUSTU-KARAMELLITÄIDIS
300 g Toorjuust
2.5 spl Tuhksuhkur
1 spl Vanillsuhkur
1.5 dl Rõõsk koor 35%
125 g Kondenspiim karamelliga
175 g Jõhvikamoos
PEALE
Tuhksuhkur
Jõhvikad
Valmistamine
12 tk
1. Kuumuta ahi 200 kraadini. Vahusta munad suhkruga tugevaks heledaks vahuks. Sega peenelt riivitud porgand õrnalt hulka.
2. Sega toortatrajahu küpsetuspulbriga. Sõelu jahusegu munavahule ja sega õrnalt läbi.
3. Kata ahjuplaat (35x45cm ) küpsetuspaberiga. Vala tainas küpsetuspaberile ja tasanda. Küpseta 8-10 minutit.
4. Kummuta suhkruga ülepuistatud küpsetuspaberile ja eemalda ettevaatlikult pealmine paber. Keera biskviit soojana lühemast küljest küpsetuspaberi abil rulli ja lase jahtuda.
5. Hõõru toorjuust tuhk- ja vanillisuhkruga ühtlaseks. Vahusta koor ja mikserda hulka.
6. Keera rull lahti. Määri peale kondenspiim, jõhvikamoos ja toorjuustukreem ning keera rulli. Puista peale tuhksuhkrut ja jõhvikaid.
Kommentaarid (0)