Toiduuudised

SUUS SULAV | Tippkokk Angelica Udeküll avastab kirjanik Katrin Pautsi lapsepõlve maitseid ehk Karamellikissell, tuntud ka kui kaamelitatt

Toidutare, 8. jaanuar 2022 18:37

15 KOMMENTAARI

e
9. jaanuar 2022 18:29
Ei viitsinud seda plähmerdamist vaadata.
e
endine kokk/ 9. jaanuar 2022 17:24
Saadet vaadates imestasin,et koka juuksed on salkus ja laiali.Elementaarne on,et kokal peab müts peas olema.Süda läheb pahaks,kui toidu sees on koka karvatustid,olgu need karvad siis tippkokk Angelica Udeküll`i omad ,või kelle tahes.
m
Mel/ 9. jaanuar 2022 10:02
Ootaks kokalt teles, et ta midagi head õpetaks, mitte ei irvitaks toidu üle, ta on seda ennegi teinud! kokk põlastab koos heas toitumuses naisega karamellikiselli, aga paljudele on see just lemmik. Kahju oli näha ühes teises saates, kuidas Udekül kaerakile peale nina krimpsutas, kuna ta ei teadnud, et kaerakile on maitsev ainult koos piimaga süües, nagu mannakreemigi ei sööda moosiga, vaid ikka piimaga. Kaerakilet naudivad ainult need, kes on seda lapsena õppinud sööma ja ainult piimaga, teistel pole mõtet proovida.
a
Ammune eestlane / 9. jaanuar 2022 09:41
Ma pole küll kuulnud , et karamellikisell oleks meie kandis kaamelitatiks nimetatud . Sellist nime ei kasutanud me koolis , ega ka mitte kodus . Olen endine Viljandimaalane , Võrtsjärve äärest .
i
ints/ 9. jaanuar 2022 05:19
väidetavalt komm olevat olemas, ainult välja ei paista. Seega veelkord küsimus targale autorile - Agelica Kang või Angelica Udeküll?
j
JL/ 9. jaanuar 2022 05:01
Mulle on see proua Udekül nii vastu hakanud, topib ennast igale poole oma toidu tegemistega, mis pole tegu ega maitsvad .
a
arvamus/ 8. jaanuar 2022 21:46
Kakaokisell on veniv aga karamellkisell valmistatakse teisiti.

j
joss/ 8. jaanuar 2022 20:48
Meie koolisööklas kutsuti seda 'voorimehe okse'. Ei tea küll, miks.
i
8. jaanuar 2022 21:40
Ise te olete kaamelitatid ja voorimehe oksed. Minu lemmik magustoit.
i
8. jaanuar 2022 21:40
Ise te olete kaamelitatid ja voorimehe oksed. Minu lemmik magustoit.
p
Päss/ 9. jaanuar 2022 07:04
Meie koolis kutsuti kohupiima-porgandivormi hellitavalt voorimeheokseks. Karamellkissell oli jah kaamelitatt. Maitsvad mõlemad:)
i
I/ 8. jaanuar 2022 19:08
see on ikka karamellkissell.
m
Misasi/ 8. jaanuar 2022 19:07
a
Andres/ 8. jaanuar 2022 21:32
Ülihea asi on, koos tilga moosiga eriti. Nõukaajal menüüs seda pidevalt. Piimakissell karamellistatud suhkruga, sellest ka värvus ja nimetus.
a
aega / 8. jaanuar 2022 19:00
Eeslitatt on ilma karamellita kaamelitatt.