Foto: Kollaaž, pildid Jaan Heinmaa
Kersti Eero 31. detsember 2021 07:15

Vaid paarikümne minutiga valmib vahva tervitusamps külalistele klaasi veini kõrvale. Sama ajaga jõuab kokku segada ka kartulisalati, aga see vajab pärast tunni või paar ka maitsestumiseks. Ka taimsele kasukale tuleb kasuks, kui lased tal enne serveerimist tunnikese seista. Kes jõuludeks küpsetatud seapraadi ära süüa ei jaksanud, võiks valmistada ühe toeka kartulisalati. Kindlasti annab praeliha sellele mõnusa meki. Võimalus toiduraiskamist ennetada muudab retrohõngulise retsepti väga trendikaks. Kes aga armastab punast peeti, kuid mitte rohke koore ja majoneesiga kokku segatud rosoljet, võiks teha oliiviõliga köögiviljasalati. Kui juurikad on varem ära keedetud, valmib seegi salat vaid poole tunniga. Kõige paremini maitseb rosolje poolvend värskelt kokku segatuna.

Taimne kasukas - vegan

Edasi lugemiseks vali endale sobiv plaan:

Telli Õhtulehe digipakett

Vaata võimalusi
  • 11 erinevat digiväljaannet
  • Üle 2000 artikli kuus
  • Jagamisõigus 4 sõbraga
  • Tellijatele mõeldud auhinnad
Näita vähem
€ 0 / nädal€ 11.99 / kuu
Telli

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
  • Ühe artikli lugemisõigus
Näita vähem
€ 3.99