Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min
Koostisosad
3 tk Küüslauguküüs
1 tk Porgand
2 spl Õli
400 g Veisehakkliha
75 g Šampinjonid
3 spl Sojakaste
1 spl Riivitud ingver
1 spl Fariinsuhkur
2 spl Seesamiõli
1 tl Gochujang pasta, muu tšillipasta või 0,5 tl tšillipulber
0.5 tl Must pipar
SERVEERIMISEKS
250 g Basmati riis
0.5 tk Brokoli
2 tk Rohelise sibula vars
1 spl Seesamiseemned
Valmistamine
1. Pane riis soolaka veega keema. Umbes 5-7 minutit enne valmimist pane riisile õisikuteks tükeldatud brokoli, mis seal parasjagu pehmeks aurustub.
2. Koori ja haki küüslauk. Koori ja riivi porgand.
3. Kuumuta küüslauku pannil õlis 1 minut, lisa siis hakkliha ja porgand, kuumuta kuni hakkliha on pruunistunud. Lisa viilutatud või hakitud seened ja kuumuta läbi.
4. Sega sojakaste, ingver, fariinsuhkur, seesamiõli, tšillipasta ja must pipar. Kalla pannile, lisa veidi vett ja hauta kaane all 3-4 minutit. Maitsesta brokoliõisikud soolaga.
5. Tõsta kaussi riis, pane peale hakkliha, brokoli, hakitud roheline sibul ja puista seesamiseemneid. Serveeri kohe.
Kommentaarid (0)