MAITSETE ADVENDIKALENDER 14 | Täidisega saiaampsud suupisteks
Koostisosad
2 tk Lühike või üks pikk baguette
1 dl Paks majonees
1 dl Punane pesto
Erinevad värsked salatilehed
Värske basiilik
100 g Küps Gouda juust
180 g Kitsejuust
80 g Viilutatud chorizo
Valmistamine
16–18 tk
1. Poolita baguette pikuti. Määri ühele lõikepoolele majoneesi ja teisele pestot.
2. Rebi salatilehed väiksemaks ja tõsta ühele saiapoolele, teisele saiale aseta basiilikulehti. Lõika Gouda ja kitsejuust viiludeks ning aseta üks juust ühele ja teine teisele saiapoolele. Kata üks saiapool tihedalt chorizo-viiludega ja tõsta teine pool peale.
3. Kinnita kokteilitikkudega ja lõika parajateks paladeks, kui pakud kohe. Kui mitte, siis paki tihedalt toidukilesse või fooliumi ja tõsta serveerimiseni külmkappi, ent mitte kauemaks kui 2–3 tunniks.
Kommentaarid (0)