Lihatoidu retseptid
6. detsember 2021, 11:22

MAITSETE ADVENDIKALENDER 6 | Argine ja karrine hakklihasupp

Külmutatud kartuli-sibulasegust ja hakklihast saad kiiresti maitsva supi. Maitsestamiseks sobib nii karripasta kui ka karripulber. Mõlemal juhul on supp erineva maitsega, aga nii hea!

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
400 g Veisehakkliha
7 dl Vesi
500 g Külmutatud kartuli-sibulasegu
1 prk Purustatud tomatid (400g)
1 tk Puljongikuubik
1 spl Punane karripasta (või karripulber)
1 spl Suhkur
1 tl Sool
Purustatud pipar
2 tk Magus paprika (Ramiro)
Värske koriander ja laimi mahl soovi korral

Valmistamine

1. Prae hakkliha poti põhjas läbi. Lisa vesi, kartuli-sibulasegu, purustatud tomatid, puljongikuubik, karripasta, suhkur, sool ja veidi purustatud pipart. Lase keema tõusta ja keeda tasasel tulel umbes 5 minutit.

2. Vahepeal haki pestud paprika väikesteks tükkideks. Lisa supile ja keeda veel paar minutit.

3. Kui soovid, lisa serveerides portsjonitele värsket koriandrit ja pigista laimimahla peale.