Kolumnid

KARMO TÜÜRI SUPIPÖIAL | Kolm Sibulat (Tallinn): veidi mage lugu ja löntis olemine 

Karmo Tüür, 30. november 2021 09:21

Foto: Kollaaž (2 × Karmo Tüür)

Telliskivi linnaosa on Tallinna uus nägu, ajastule omaselt kaootiline, kuid ligitõmbav. Mittetallinnlasena pole ma kindel, kas Telliskivi tänava alguses tegutsev resto Kolm Sibulat on formaalselt selle linnaku osa või mitte, kuid otsustasin seekord oma pöidlad sinna torgata.

See puhvet on ilmselt üsna populaarne, sest ehkki oli kesknädala hilisõhtu, polnud majas just liiga palju vabu kohti. Ühena vähestest puhvetitest võeti siin koroonakontrolli tõsiselt – respekt selle eest – ja suunati mind väheldasse lauda ruumi keskel.

Edasi lugemiseks:

Samal teemal

05.12.2021
KARMO TÜÜRI SUPIPÖIAL | Platz (Tallinn): jääb kuhugi horisondist allapoole, praepöidlast saaks aga telefoniposte teha
21.11.2021
KARMO TÜÜRI SUPIPÖIAL | Metsise hotelli restoran: seda maitseilu peab proovima, olgu tee Valka nii pikk kui tahes
14.11.2021
KARMO TÜÜRI SUPIPÖIAL | Mimino (Jõhvi): selle koha kuulsus on liikunud kaugele. Kas aga maitse tõestab seda?
31.10.2021
KARMO TÜÜRI SUPIPÖIAL | Vapiano (Tartus): selline segasummalik sööklastiil pole asi, mida ma naudiks