„Iga kliendi puhul on tarvis leida õige tasakaal: rääkida joogi kohta just nii palju, et inimene saaks vajaliku info kätte, muutumata samas tüütuks,“ ütleb äsja Baltimaade parimaks noorsommeljeeks tunnistatud Kevin Lilleleht veinibaarist Rosin.Foto: Martin Ahven
Toiduuudised
29. november 2021, 12:12

JOOGITRENDID | Baltimaade parim noorsommeljee: koola lisamine viskile on kui ketšupi lisamine toidule

„Külla minnes on absoluutselt kindel valik šampanja. Isegi kui see ei ole pererahva esimene eelistus, siis šampanja üle küll keegi kurtma ei hakka,“ ütleb hiljuti Vana Tallinn Baltic Sommelier Grand Prix'l parimaks noorsommeljeeks tunnistatud Kevin Lilleleht. Jõulude ajal aga soovitab ta sealiha kõrvale pakkuda punasele veinile vahelduseks kvaliteetset Rieslingut.

Millised trendid valitsevad joogimaailmas?

Edasi lugemiseks: