Foto: Kollaaž, pildid Stanislav Moškov
Toiduuudised
29. november 2021, 13:20

SEENED SAHVRIST VÄLJA: kolm kiiret ja kerget seenerooga

„Kõigisse kolme retsepti sobivad nii soolased kui marineeritud metsaseened, samuti värsked šampinjonid, aga viimased tasuks enne läbi praadida,“ ütleb Maria Rezev. Esindades septembris Austrias toimunud Euroopa noorte kutsevõistlustel EuroSkills Graz 2021 edukalt Eesti kokki, kasutas Maria ka ühes oma võistlustöös šampinjone.

„Kui kasutad soolaseeni, ära soola lisamisega kiirusta,“ hoiatab Maria Rezev, kes esindas septembris Austrias toimunud Euroopa noorte kutsevõistlustel EuroSkills Graz 2021 edukalt Eesti kokki. Ta soovitab kõigepealt valmis toitu rahulikult maitsta ning alles siis otsustada, kas ikka on vaja soola panna. Ning jagab Toidutare lugejatega kolme lihtsat seeneretsepti, mis töötavad nii talveks purki pandud metsaseente kui ka värskete šampinjonidega.

Edasi lugemiseks: