keeta juurviljadega.
See pole pekk vaid läbikasvanud liha, sest sea peas kõik lihased ju töötavad. Aga süldi sisse ei kõlba. Süldis peab olema puhas liha.
Juba mõnda aega on pähe tulnud mõte,miks vasikaliha enam kusagil müügil ei ole?Lapsepõlves sai seda tihtipeale külast osta ja ka oma talu pullvasikad tehti lihaks,sest neid polnud mujale panna.Kahju oli küll.Olin siis laps ja mäletan,kui see hirmus päev kätte tuli ,olin terve päeva metsas ja nutsin,aga niisugune oli elu. Kuhu need pullvasikad siis nüüd pannakse?Või suures kapitalismihirmus sünnivadki ainult lehmvasikad?See küsimus on teile,miljonitoetuste saajad.
Ja mis jääbki üle sellisel juhul kui sööme üksteist nagu öeldakse ikka ,et eestlane sööb teist eestlast ja eriti nüüd jõulude ja aastavahetuse ajal.Toidu põld suur vaktsineerituid ja vaktsineerimata.
meil polegi enam millest sülti teha.Vanasti oli seast müügil kõik peale tapamaja kisa.Nüüd euro seadused keelavad inimestel tarbida pekki ja teisi produkte ja müügis on vaid kooritud tai liha.
Eks need Aafrika dzunglite erinevad hõimud, kes osalt isegi kannibalid on, muidugi söövad kõike, mis hamba all ei karju! Või ehk mõni söödav siiski karjub?
KOMMENTAARID (12)