Valmistamisaeg: 15 minutit
Mitmele: kahele
Küsi vanematelt pisut abi!
Vajad:
100 grammi porgandit
2 detsiliitrit täistera-neljaviljahelbeid
2 detsiliitrit mandli- või kaerajooki
2 detsiliitrit vett
50 grammi martsipani
0,5 teelusikatäit kaneeli
näpuotsatäis soola
Kaunistamiseks:
banaani, maasikaid, mustikaid või jõhvikaid, Nutellat
Tee nii!
Koori porgand ja riivi see väiksema riivipoolega peeneks.
Pane helbed, piim ja vesi potti ning lase segul keema tõusta.
Lisa porgand, martsipan, kaneel ja sool. Hauta madalal kuumusel aeg-ajalt segades helveste pehmenemiseni. Maitsesta lõplikult.
Kaunistamiseks lõika poolitatud banaan pikuti pooleks. Tõsta poolikud kaussi kõrvadeks. Silmadeks lisa kaks banaaniviilu ja marjad ning ninaks maasikaviil. Nirista (või pritsi läbi pritskoti) Nutella šokolaadikreem suuks ja vurrudeks.
Kommentaarid (0)