Kolumnid

KARMO TÜÜRI SUPIPÖIAL | Mimino (Jõhvi): selle koha kuulsus on liikunud kaugele. Kas aga maitse tõestab seda? 

Karmo Tüür, 14. november 2021 16:43

Foto: Kollaaž (2 × Karmo Tüür)

Kes Ida-Virus on vähegi olnud toiduelamuste otsingul, on kindlasti kuulnud nimetust Mimino. Et see linnaserva ja maanteede äärde jääv gruusia resto on kindlasti külastamist väärt. Kuna asjatoimetused viisid mindki sinnakanti, kasutasin võimalust ja hüppasin sisse. Saabuval õhtutunnil tundusid küll aknad pimedad olema, kuid igaks juhuks sai lähemale mindud ... ja tõesti, hämaras ruumis istusid inimesed.

Seestpoolt oli valgust tsipa rohkem, piisavalt toimetamiseks ja istumiseks, kuid üsna ebapiisav toidupildistamistamiseks (nii et andke andeks tumedate fotode eest). Lihtne pubilik sisekujundus, gruusia-teemalised pildi seintel, ilmselt äripäeva kella-kuuese-aja tõttu hõredalt külastajaid.

Edasi lugemiseks:

Samal teemal

13.10.2021
VIDEOÕPETUS | Kuidas õigesti süüa hinkaale? Juhendab Kersti Kaljulaidi lemmiku Gruusia restorani Mimino peakokk
31.09.2021
KARMO TÜÜRI SUPIPÖIAL | Vapiano (Tartus): selline segasummalik sööklastiil pole asi, mida ma naudiks
24.09.2021
KARMO TÜÜRI SUPIPÖIAL | Willy baar (Pärnus): supimaailmas on säherdune esitlus kõrges hinnas
17.09.2021
KARMO TÜÜRI SUPIPÖIAL | Humala nimeline puhvet Tartus tekitab ootusi, millel pole lootustki täituda