Kogus: neljale
Valmistusaeg: 40-60 min
45–50 minutit
Koostisosad
4 tk Magus paprika (Ramiro)
1 tk Suur punane tšilli
1 tk Sibul
4 tk Tomat
2 spl Oliiviõli
3 tk Küüslauguküüs
4 dl Köögiviljapuljong
3 spl Tomatipasta
1 spl Pruun suhkur
1 tl Kuivatatud pune
Sool
Purustatud must pipar
Valmistamine
1. Pese ja poolita paprika ja tšilli ning puhasta välja seemned. Lõika viljad suuremateks tükkideks. Koori sibul ja haki väiksemaks. Lõika tomatid tükkideks. Tõsta tükeldatud köögiviljad ahjuvormi ja nirista õli peale. Küpseta 225-kraadises ahjus 20 minutit. Küpsemise ajal sega paar korda.
2. Vala ahjust võetud köögiviljad potti. Puhasta küüslauguküüned ja pressi köögiviljade juurde, kata pott kaanega ja lase umbes 5 minutit seista.
3. Lisa potti ka puljong, tomatipasta, suhkur ja pune, lase keema tõusta ja keeda madalal kuumusel 5–10 minutit. Maitsesta soola ja pipraga. Püreesta supp, aga jäta sisse ka mõned tomati- ja paprikatükid. Serveerides võid peale puistata mõnda värsket ürti ja värskelt jahvatatud pipart.
Kommentaarid (0)