Kolumnid

EVELIN ILVES | Segastes ja otsustamatust tulvil olukordades ujuvad pinnale kõvad käed. Esimese rusikahoobi saavad nõrgemad (4)

LISA KOMMENTAAR

yll30. oktoober 2021, 17:00
Eelmine kriis meenub kui saksa pangad olid terve lõuna tagatisteta täis laenanud ja oma selle eest sadu miljardeid preemiat maksnud. Kui need loomulikult tagasi ei maksnud ,siis trükiti saksadele lihtsalt uued triljonid ja see trükk käib üle tavainimeste peade siiani. Nüüd ostetakse kõik idablokimaad kokku selle rahaga mida nad teeninud pole. Ikka kõba käega.
Teeline30. oktoober 2021, 13:00
30+ % tõsistest koroonahaigetest on täisvaktsineeritusega, kodanik Evelin. Ja viirust levitavad vaktsineeritud, kes oma koodiga lehvitades mööda ilma ringi litutavad.
Nimi30. oktoober 2021, 12:57
Bioloogiast on teada, et bioinvasiivsed liigid teevad kõige rohkem kurja võõras asurkonnas. Millest võib järeldada, et viiruse levik eri rahvaste , mandrite ja rasside vahel loob soodsad tingimused muteerunud tüvede tekkeks. Aga ida me Eesti piiril näeme? Ei testita kedagi. Tule või mine, vea viirust kaasa ja Kaja PPA-le lisaraha juurde ei anna. Sest ta on üks kuradi r- ott. Näriline. Rahva maksuraha varas.
30. oktoober 2021, 09:39