Burgundia paja pirukas

Foto: Jaan Heinmaa
Pille Enden 9. november 2021 12:41

Prantsuse klassika hulka kuuluv burgundia pada ehk boeuf bourguignon maitseb hästi ka ahjus kartulipudruga küpsetatult – inspiratsiooni selleks on andnud kuulus briti karjusepirukas. Pidulikule isadepäeva lõunalauale sobib üks „prantslane“ suurepäraselt.

Prantsuse klassika hulka kuuluv burgundia pada ehk boeuf bourguignon maitseb hästi ka ahjus kartulipudruga küpsetatult – inspiratsiooni selleks on andnud kuulus briti karjusepirukas. Pidulikule isadepäeva lõunalauale sobib üks „prantslane“ suurepäraselt.

Edasi lugemiseks vali endale sobiv plaan:
Üks artikkel
3,99
Ühe artikli lugemisõigus
Digipakett
0,00/kuu
11 erinevat digiväljaannetÜle 2000 artikli kuusJagamisõigus 4 sõbragaTellijatele mõeldud auhinnad