MÕNUS AMPS | Krõbedad suvikõrvitsatšipsid basiilikumajoneesiga
Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
20 minutit + 15-20 minutit ahjus
Koostisosad
2 tk Keskmine suvikõrvits
1 dl Nisujahu
2 tk Muna
3 dl Panko
1 dl Riivitud parmesan
1 spl Värskelt riivitud sidruni koor
Sool
Must pipar
3 spl Õli
2 dl Majonees
2 dl Basiilikulehed
Valmistamine
1. Lõika suvikõrvitsad 5 mm paksusteks viiludeks. Pane ühele taldrikule jahu, teisele lahtiklopitud munad ja kolmandal sega panko, riivitud parmesan ja sidrunikoor ning maitsesta soola ja pipraga.
2. Kasta viilud mõlemalt poolt esmalt jahusse, siis munasse ja siis riivsaiasegusse.
3. Tõsta viilud küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile, nirista peale õli ja küpseta 220-kraadises ahjus 15-20 minutit. Poole küpsemise pealt keera viilud ümber.
4. Püreeri majonees ja basiilikulehed. Serveeri dipikastmeks soojade suvikõrvitsaviilude kõrvale.
Kommentaarid (0)