Foto: Kollaaž (Tiina Kõrtsini, Mati Hiis, Teet Malsroos)
Toiduuudised
19. oktoober 2021, 08:49

REBASTEGA HEAST TOIDUST: taimse toidu eelistamine on positiivne, aga on silmakirjalik väita, et veganlus on maailmale hea

Kohviku Komeet peremehed, vennad Priit ja Peeter Rebane on veendunud, et parim toit algab kvaliteetsest toorainest, on armastusega tehtud ja tihti väga lihtsal kujul. Ka liha, kui see looma austaval viisil hangitud. See ravib haiguseid, tõstab tuju ning hoiab kodukohas elu.

Peetri ja Priidu kohaliku toidu armastus sai alguse lapsepõlves. Nende emal ja isal oli Hiiumaal aiamaa ja nad kaasasid ka lapsi sellesse, mis kompotiks, moosiks või mahlaks sai tehtud. „Mäletan õudusega tunde kestvaid porgandite harvendamisi või peenramaal toimetamisi. Sel põhjusel ei ole ma endale suurt juurviljamaad kunagi tahtnud. Liiga palju sai väiksena taimi kastetud ja rohitud,“ muigab Peeter.

Edasi lugemiseks: