Sisuturundus
18. oktoober 2021, 12:00

VIDEO | Kuidas valmistada perele kiirelt ja lihtsalt maitsev õhtusöök?

Vaikselt hiilib lähemale aasta lõpp – periood mil enamikel meist on käed-jalad tööd täis. Isegi kui jõuluhulluseni on veel veidi aega, siis paljudel on enne aasta vahetumist vaja hulk tööülesandeid lõpule viia. Selle kõige taustal kipub kodusteks toimetamisteks vähem aega jääma. Üks, milles ei tahaks teha järeleandmisi, on aga perele maitsva õhtusöögi valmistamine.

Pärast pikka tööpäeva ei ole enamik meist liialt motiveeritud järgmist tunnikest pliidi ees veetma – seda enam, kui aja võiks kulutada oma lähedastele või hobidele. Kui iga kord restoranist toitu tellida ei taha ega raatsi, siis tasub varuda oma koju Blå Bandi pajaroogasid.

Blå Bandi pajaroad valmivad kiirelt ja lihtsalt, kuid jätavad sööjatele samas mulje justkui oleksid pikalt pliidi ääres seisnud. Kõik tooted on loodud tippkokkade poolt tehtud retseptidel ning seega pole endal vaja liiga palju mõelda, millal soola, pipart või muud maitseainet lisada. Soovi korral saad nendele ka hakkliha või kana lisada, kuid mekk on hea ka ilma nendeta.

Suureks plussiks on see, et Blå Bandi tooted on naturaalsed, sest ei sisalda maitsetugevdajaid ning säilivad kaua just loomulike koostisosade tõttu.

Blå Bandi valikus on Itaalia, Mehhiko, Havai, Indian Korma, Thai, Tex Mex ja Napoli pajaroad. Valiku leiad SIIT!

Vaata täpsemalt videost, kuidas valmistada Blå Bandi topsirooga!