Taimetoidu retseptid
20. oktoober 2021, 06:32

LASTELEMMIK! Pastavardad

Veidi elevust ja vaheldust igapäevasele toidulauale! Neid vardaid on eriti vahva koos lastega valmistada. Varrastele lükkamiseks sobivad paremini penned või muud suurema pinnaga makaronitooted. See on ka hea moodus ära kasutada mõnest toidukorrast järele jäänud keedetud pasta.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
200 g Penne
1.5 dl Tomatikaste (pitsakaste või ketšup)
2 dl Riivjuust
50 g Pepperoni vorsti õhukesed viilud
12 tk Oliiv
2 tl Pitsamaitseaine
Õli pinteldamiseks

Valmistamine

1. Keeda pasta soolakas vees al dente, kurna ja kalla üle külma veega. Lase jahtuda.

2. Kuumuta ahi 220 kraadini. Kata ahjuplaat küpsetuspaberiga ja pintselda õliga.

3. Lükka keedetud penned varrastele ja aseta ahjuplaadile. Pintselda peale tomatikaste, puista riivjuust, lao vorstiviilud ja oliivilõigud ning puista peale pitsamaitseaine.

4. Küpseta 5-7 minutit või kuni juust on sulanud ja veidi pruunistunud.