Foto: Jaan Heinmaa
, 13. oktoober 2021 20:59
Maapirn pole eestlaste toidulaual eriti populaarne, kuid sellest köögiviljast valminud road on maitsvad ja rikkad vitamiinide ning mineraalainete poolest. Maapirni mugulaid võib toiduks tarvitada nii kuumtöödeldult kui ka toorelt.
Maapirn sisaldab kiudaineid, mis toetavad seedesüsteemi ja südame-veresoonkonda aidates alandada kolesteroolitaset ja vähendada diabeediriski.

ESMASPÄEV
Energiat: 1901 kcal
Edasi lugemiseks:
Digipaketiga saad ligipääsu Õhtulehe, Naistelehe, Tiiu, Nipiraamatu, Käsitöö, Kodukirja, Toidutare, Eesti Ajaloo, Eesti Metsa, Kalale! Looduses ja Ristiku Ristsõnade tasulistele artiklitele. Lisaks saad lugemisõigust jagada 4 sõbraga. Tellimus olemas? Logi sisse
Kommentaarid (0)