Toiduuudised

VAID VIIS KOOSTISOSA | Toitev ciabatta suitsukana ja pirniga (1)

Kristi Rebane, 11. oktoober 2021 10:42

Toitev ciabatta suitsukana ja pirniga

Foto: Kristi Rebane

Kui eelistad Itaalia ciabatta’le prantsuspärast pikka saia, valmista võileib hoopis baguette’iga. Võid salati aegsasti ette valmistada ja saia vahele pista vahetult enne teele minekut või söömist – nii valmib toidukord eriti kiirelt.

Vaja läheb (neljaks võikuks):

  • ciabatta-kuklit

  • 300 g suitsukana

  • 2 väiksemat pirni

  • 3 peotäit rukolat

  • 1 dl majoneesi

Lisaks:

  • musta pipart

 

Valmista võikusid nii:

1. Tükelda suitsukana ja pirn ning sega majoneesiga. Maitsesta salatit musta pipraga.

2. Lõika ciabatta-kukkel pooleks. Tõsta alumisele poolele rukolat ja suitsukanasalatit ning kata see siis teise leivapoolega. Valmista sarnaselt teisedki võikud.