Kogus: neljale
Valmistusaeg: üle 60 min
15 minutit + 45–50 minutit ahjus
Koostisosad
400 g Kanafilee
1 tl Sool
3 tk Suur õun
1 pk Ameerikapärane toorsuitsupeekon (150g)
2 spl Vedel mesi
0.5 dl Kuum vesi
Valmistamine
1. Lõika fileed umbes sentimeetripaksusteks viiludeks. Koori ja puhasta õunad ning lõika u 2 cm paksusteks viiludeks.
2. Tõsta ahjuvormi kiht lihaviile ja puista veidi soola peale, lihale tõsta õunaviile. Jaga kõik liha- ja õunaviilud vormi. Kata tihedalt õhukeste peekoniviiludega ja nirista vedelat mett peale. Küpsemiseks vajalikuks vedelikuks vala vormi veidi kuuma vett. Arvesta, et ka lihast ja õuntest hakkab vedelikku eralduma, nii et kui sa kastmest suurt ei hooli, siis lisa vett pigem vähe.
3. Küpseta 180-kraadises ahjus 45–50 minutit. Paku kõrvale ahju- või pannikartuleid.
Kommentaarid (0)