Toiduuudised

SAMM-SAMMULT | Kuidas teha lõhe-ceviche’t? 

Annabel Jürgenson, 3. oktoober 2021 19:31

Lõhe cheviche

Foto: Karin Jaanus

Ladina-Ameerika riikides populaarne ceviche on lihtne ja maitsev roog värskest kalast või mereandidest, mille valmistamismeetodi teeb eriliseks lühiajaline marineerimine laimimahlas.

Täname: restoran Härg

Edasi lugemiseks:

Samal teemal

26.09.2021
SAMM-SAMMULT | Värske kodune kanasupp on juba iidamast-aadamast kuulus kui tõeline tervisepomm
19.09.2021
SAMM-SAMMULT | Õpi valmistama prantsuspärast sensuaalset suppi, mida tehakse... sibulast! Pluss – imeodav!
18.09.2021
SAMM-SAMMULT | Nii valmivad kaneelised õunaroosid
11.09.2021
SAMM-SAMMULT | Cannoli kolis koogi sisse