Kodune söögitegemine

Foto: Unsplash
Toiduuudised
19. september 2021, 17:46

KAS KA SINA? Vaid üle poole eestlastest teeb iga päev kodus süüa

Eesti inimestest 59 protsenti teeb kodus süüa iga päev, selgus Norstati värskest uuringust. Lisaks näitasid tulemused, et köögitehnika suurenenud kasutamine on pannud inimesi püüdlema väiksema energiakulu poole.

Koroonapandeemia piirangutest tingitult on paljude inimeste elustiil muutunud kodusemaks. Kodukontorid, vähenenud väliste toidukohtade väisamine ja üldine suund teadlikumalt toituda on toonud kaasa vajaduse ning huvi ise süüa valmistada. Uuringu tulemused näitavad, et 59 protsenti vastanutest teeb kodus süüa igapäevaselt ning 27 protsenti inimestest kaks-kolm korda nädalas, on kirjas pressiteates.

Edasi lugemiseks: