Foto: Hanna Odras
Nädala menüü
22. september 2021, 16:04

NÄDALAMENÜÜ | 20.–26. september: kuidas õige toiduga tervist ette valmistada haiguste hooajaks

Septembris ei pea veel suvel keldrisse viidud hoidiseid välja tooma, vaid sügismenüüd saab muuta maitsvamaks, värvilisemaks ja vitamiinirikkamaks sügisel valmivate marjadega. Jõhvikad, pohlad, pihlakad ja astelpajumarjad on sügisel head abimehed immuunsüsteemi toetamisel.

Sügisel, kui aiasaadusi on rohkelt peenralt võtta, võiks neist teha naturaalseid, ilma igasuguste lisaaineteta puljongikuubikuid. Valmistamine on lihtne ja ära saab kasutada ka mitte just kõige kvaliteetsemad köögiviljad. Loomulikult annab maitsete ja kooslustega lõputult varieerida.

Edasi lugemiseks: