Foto: Hanna Odras
Jane Maastik, toitumisnõustaja 22. september 2021 16:04

Septembris ei pea veel suvel keldrisse viidud hoidiseid välja tooma, vaid sügismenüüd saab muuta maitsvamaks, värvilisemaks ja vitamiinirikkamaks sügisel valmivate marjadega. Jõhvikad, pohlad, pihlakad ja astelpajumarjad on sügisel head abimehed immuunsüsteemi toetamisel.

Sügisel, kui aiasaadusi on rohkelt peenralt võtta, võiks neist teha naturaalseid, ilma igasuguste lisaaineteta puljongikuubikuid. Valmistamine on lihtne ja ära saab kasutada ka mitte just kõige kvaliteetsemad köögiviljad. Loomulikult annab maitsete ja kooslustega lõputult varieerida.

Edasi lugemiseks vali endale sobiv plaan:

Telli Õhtulehe digipakett

Vaata võimalusi
  • 11 erinevat digiväljaannet
  • Üle 2000 artikli kuus
  • Jagamisõigus 4 sõbraga
  • Tellijatele mõeldud auhinnad
Näita vähem
€ 0 / nädal€ 11.99 / kuu
Telli

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
  • Ühe artikli lugemisõigus
Näita vähem
€ 3.99