SUUR KAOTUS: „Viis aastat olen selle nimel pingutanud, kaotus on suur,“ tõdeb Reigo. Korraks kaalus ta koguni, et teha küüslaugu kasvatamisega lõpparve, aga praegu on ta kindel, et siiski jätkab. Nii palju vaeva ju juba nähtud.Foto: Martin Ahven
Eesti uudised
15. september 2021, 19:30

TOHUTU KAHJU: Raplamaal viisid vargad minema poolteist tonni küüslauku, mille väärtus ületab 17 000 eurot! (33)

Raplamaal maheküüslauku kasvatav Reigo Ojamets jäi üleöö ilma suurest tööst ja vaevast, mille nimel oli aastaid higi valanud. Vargad viisid minema poolteist tonni maheküüslauku, mille väärtus ulatub 17 000 euroni. „Mul on väike tütar. Kaotasin väärtuslikku aega, et temaga tegeleda, sest rassisin kogu aeg põllul, et perele leib lauale saada ja nende tulevikku kindlustada. Ja nüüd siis nii... Töö ja vaev viidi lihtsalt minema,“ ohkab Reigo sügavalt.

Pereisa Reigo Ojamets vaatab sõnatult hoidlas ringi: kuivatusrestid, mis olid alles äsja ühtlaselt kaetud küüslaugukottidega, on nüüd pooltühjad. Ta ei suuda uskuda, et keegi on nii suure koguse minema tassinud. „Kes küll teeks midagi sellist?“ kordab noor küüslaugukasvataja šokeeritult ikka ja uuesti. Vastust sellele veel ei ole. Reigol on aga lootus, et politsei ning midagigi kuulnud ja näinud inimeste abil õnnestub vargad tabada.

Edasi lugemiseks: