Krõbedad tofupulgad

Foto: Taimne Teisipäev
Taimne Teisipäev 7. september 2021 20:42

Seest pehmed ja pealt krõbedad tofupulgad meenutavad kalapulki ning sobivad mõnusaks snäkiks peolauale või lisandiks lõunasöögi juurde.

Vaja läheb:

  • 1/2 tassi jahu

  • 3/4 tassi vesi

  • 1/2 sidrunit (mahlana)

  • 1 norilehte

  • 2 spl kalamaitseainet

  • maitse järgi soola ja pipart

  • 2 spl sojakastet

  • 3/4 tassi riivsaia

  • 1 tl suitsupaprikat

  • 200 g suitsutofut (nt Bon Soya)

  • praadimiseks õli

 

Valmistamine

1. Sega jahu, kalamaitseaine, sool ja pipar vee, sidrunimahla ja sojakastmega ühtlaseks vedelaks tainaks.
2. Sega riivsai suitsupaprikaga kokku.
3. Lõika tofust piklikud tükid, kasta need vedelasse tainasse ning seejärel riivsaiasegusse.
4. Prae tofupulki rohkes kuumas õlis mõlemalt poolt kaks minutit kuni need on kuldpruunid. Naudi taimse majoneesiga!