Vegan toidud

TAIMNE PÄEVARETSEPT | Krõbedad tofupulgad 

Taimne Teisipäev, 7. september 2021 20:42

Krõbedad tofupulgad

Foto: Taimne Teisipäev

Seest pehmed ja pealt krõbedad tofupulgad meenutavad kalapulki ning sobivad mõnusaks snäkiks peolauale või lisandiks lõunasöögi juurde.

Vaja läheb:

  • 1/2 tassi jahu

  • 3/4 tassi vesi

  • 1/2 sidrunit (mahlana)

  • 1 norilehte

  • 2 spl kalamaitseainet

  • maitse järgi soola ja pipart

  • 2 spl sojakastet

  • 3/4 tassi riivsaia

  • 1 tl suitsupaprikat

  • 200 g suitsutofut (nt Bon Soya)

  • praadimiseks õli

 

Valmistamine

1. Sega jahu, kalamaitseaine, sool ja pipar vee, sidrunimahla ja sojakastmega ühtlaseks vedelaks tainaks.
2. Sega riivsai suitsupaprikaga kokku.
3. Lõika tofust piklikud tükid, kasta need vedelasse tainasse ning seejärel riivsaiasegusse.
4. Prae tofupulki rohkes kuumas õlis mõlemalt poolt kaks minutit kuni need on kuldpruunid. Naudi taimse majoneesiga!

Samal teemal

31.08.2021
TAIMNE PÄEVARETSEPT | Mõnus küpsisemagustoit
24.08.2021
TAIMNE PÄEVARETSEPT | Kreemine tomati-basiilikupasta
27.07.2021
TAIMNE PÄEVARETSEPT | Lihtne köögiviljasalat eriti hõrgu avokaadokastmega
20.07.2021
TAIMNE PÄEVARETSEPT | Kinoasalat mandlite ja marjadega