Toiduuudised

SUUR TEST: kuidas maitsevad vorstimeistrite taimsed pihvid ja pagarite sojajahust šašlõkk  

Kersti Eero, 4. september 2021 08:49

Kollaaž

Foto: 7x Vida Press, Loreen Pulk

Kuigi vanasõna ütleb, et iga kingsepp jäägu oma liistude juurde, näitas Õhtulehe järjekordne pimetest, et liha- ja pagaritööstused tulevad edukalt toime ka taimsete kotlettide ja šašlõkkidega. Maksimaalselt võis üks toode saada 80 punkti, nii et võitja kogutud 68 punkti on igati tubli tulemus.

„Kui varem on mul mõnigi kord nn valelihadega halvasti läinud, siis pärast testi olen positiivselt üllatunud,“ ütleb üks lihasöömise lõpetanud kolleegidest ja lubab pärast palgapäeva kohe vebabi ostma minna. Suure tõenäosusega jõuavad tema toidulauale teisedki pimetestil proovitud tooted. Köögiviljakotletid on vahelduseks igati mõnusad, tõdeb ka Kolleeg Kõigesööja ja usub, et „toitev lisand liha kõrvale“ (just nii seisab peedikotlettide karbil kirjas) sobib sama hästi ka liha asemele.

Edasi lugemiseks: