Uudised
Elu
Sport
Naine
Tervis
Rahatarkus
Loodus
Ajalugu
Toidutare
Kodu
Ristsõna
Laps
Müstika
Uudiskiri
Vihja
Sisene
Nädalamenüü
Argiroad
Samm-sammult
Evelin Ilvese kokakool
Karmo Tüüri supipöial
Videod
Retseptid
Kliendilehed
Toiduuudised
Kristjan Jõekalda: „Retsept on 25–26 pooleliitrise purgi oma, aga mina olen viimased aastad 50–55 purgi kaupa teinud.“
(2)
LISA KOMMENTAAR
Saada
Nõustun
Õhtuleht Kirjastuse kommenteerimistingimustega
KOMMENTAARID
(2)
värskemad
parimad
vanimad
Kristjan, sa oled uskumatu mees. Jõudu ja jaksu edasi toimetamiseks nii köögis, kui ka telekas.
14. august 2021, 13:20
Minni
Vasta
Teata ebasobivast kommentaarist
5
26
Tooni
14. august 2021, 10:07
Parim retsept! Väga selgelt välja toodud mida ja kuidas valmistada. Olen ka ise teinud ja just seda varianti. Tomat 🍅 tarretises! Retsepti sain pea 30 aastat tagasi vanatädi käest! Edu tegijatele ja head isu!
Vasta
Teata ebasobivast kommentaarist
3
18
Logo
TOIMETAJA
[email protected]
REKLAAM JA KUULUTUSED
[email protected]
facebook
youtube
instagram
rss
KOMMENTAARID (2)