Chia puding kookospiima, rohelise pipra siirupi ja mango tükkidega
Foto: Siim VahurTAIMNE PÄEVARETSEPT | Chia puding kookospiima, rohelise pipra siirupi ja mango tükkidega (1)
Valmista Chefs For Change saadiku Maru Metspalu troopiliste maitsetega magustoitu.
Kogustest jagub neljale.
Vaja läheb
400 ml kookospiima
0,3 tl jahvatatud kardemoni
75 g chia seemneid
4 +4 spl suhkrut
200 ml vett
Santa Maria roheline terapipar: 1 spl
Santa Maria kivisool
Laim: 1 tk
Mango: 1 tk
Serveerimiseks külmkuivatatud marjade tolmu
Valmistamine
1. Sega kausis kookospiim, 4 spl suhkrut või agaavi siirupit, jahvatatud kardemon ning chia seemned. Lase segul mõned tunnid paisuda ning tõsta nelja kaussi.
2. Kuumuta pisikeses potis vesi, suhkur, sool, 1 spl jagu rohelisi piprateri ning laimikoore laastud. Keeda 10 minutit, siis lisa potti värsked või külmutatud mango tükid. Kuumuta mõned minutid.
3. Serveeri chia puding mango, rohelise pipra siirupi ja külmkuivatatud vaarika puruga.
Kommentaarid