Lihtsad tatrapannkoogid keefiriga
Foto: Kristi RebaneKERGE NAUDING | Lihtsad tatrapannkoogid keefiriga
Hommikusöök on ilma mingi kahtluseta mu lemmik toidukord. Võimalik, et hetkel aitab selle mõtte siia kirja panemisele kaasa mu kõrval aurav kohvitass, lahtistest akendest sisse voolav hommikune leitsakupäeva lubav õhk ning see, et lõpetasin just taldrikutäie pannukad. Ja puhkus! Ja ainult toredad asjad agendas ees ootamas.
Toortatrajahust pannukad on gluteenivabad, kuid seda taga ajades kontrolli igaks juhuks ka jahupakendit, et veenduda, et samas veskis ei ole nisu jahvatatud. Kui sul kodus juhtub olema mullivett, siis võid tavalise vee asemel ka seda taignasse lisada, et veelgi õhulisem tulemus saada.
Kahele-kolmele
Vaja on
200 g keefirit
2 muna
150 g toortatrajahu
0,5 tl soola
1 tl küpsetuspulbrit
100 g vett
soovi korral 1 sl (rafineerimata) suhkrut
praadimiseks õli
Tee nii
Klopi munad keefriga lahti, lisa ülejäänud ained ning kui soovid magusaid pannukaid, siis soovi korral ka suhkur.
Klopi läbi ning prae keskmisel kuumusel vähese õliga lusikapannkoogid.
Serveeri soojalt meelepäraste lisanditega.
Loe lisaks SIIT!
Kommentaarid (0)