Lihtsad tatrapannkoogid keefiriga

Foto: Kristi Rebane
Küpsetised
29. juuli 2021, 11:38

KERGE NAUDING | Lihtsad tatrapannkoogid keefiriga

Hommikusöök on ilma mingi kahtluseta mu lemmik toidukord. Võimalik, et hetkel aitab selle mõtte siia kirja panemisele kaasa mu kõrval aurav kohvitass, lahtistest akendest sisse voolav hommikune leitsakupäeva lubav õhk ning see, et lõpetasin just taldrikutäie pannukad. Ja puhkus! Ja ainult toredad asjad agendas ees ootamas. 

Toortatrajahust pannukad on gluteenivabad, kuid seda taga ajades kontrolli igaks juhuks ka jahupakendit, et veenduda, et samas veskis ei ole nisu jahvatatud. Kui sul kodus juhtub olema mullivett, siis võid tavalise vee asemel ka seda taignasse lisada, et veelgi õhulisem tulemus saada.

Kahele-kolmele

Vaja on

  • 200 g keefirit

  • 2 muna

  • 150 g toortatrajahu

  • 0,5 tl soola

  • 1 tl küpsetuspulbrit

  • 100 g vett

  • soovi korral 1 sl (rafineerimata) suhkrut

  • praadimiseks õli

Tee nii

Klopi munad keefriga lahti, lisa ülejäänud ained ning kui soovid magusaid pannukaid, siis soovi korral ka suhkur.

Klopi läbi ning prae keskmisel kuumusel vähese õliga lusikapannkoogid.

Serveeri soojalt meelepäraste lisanditega.

Loe lisaks SIIT!