Kollaaž

Foto: 4x Ragne Värk
Kersti Eero 2. oktoober 2021 15:37

„Küpsetamata koogid on head mitmel põhjusel, esmalt muidugi seepärast, et ei vaja küpsetamiseks ahju ning valmivad võrdlemisi lihtsalt. Üks hea ja väga oluline põhjus on veel – võid küpsetamata koogi ilusti juba paar päeva enne serveerimist valmis teha. Kui mõni sünnipäevapidu ees, siis ei pea selle lähenemisel koogi pärast enam muretsema – see on juba külmkapis valmis ja maitsestumas,“ ütleb armastatud kokaraamatute autor ja toidublogija Ragne Värk.

„Kõik koogid valmivad lihtsatest koostisainetest ning retseptid ei nõua suurt valmistamisvaeva,“ kinnitab armastatud kokaraamatute autor ja toidublogija Ragne Värk. Samas võib tema kooke vabalt ka argiõhtul valmistada. Üle 40 minuti ei kulu ühegi koogiga, enamasti saab pilkupüüdev maius poole kiiremini valmis. Hiljuti koondas ta oma 45 lemmikretsepti ka oma kaheksandasse raamatusse „Minu magus köök. Koogid – lihtsad ja küpsetamata“ ning jagab täna oma koogiretsepte ka Toidutare lugejatega.

Edasi lugemiseks: