Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
1 tk Sibul
3 tk Küüslauguküüs
1 tk Roheline paprika
2 tk Sellerivars
800 g Suvikõrvits
0.75 dl Oliiviõli
400 g Veisehakkliha
400 g Kartul
500 g Hästi küpsed tomatid või 1 prk (400 g) tükeldatud tomatid
2 spl Tomatipasta
3 dl Vesi
2 dl Riivitud parmesani juust
Sool
Must pipar
SERVEERIMISEKS
Riivitud parmesan
Basiilikulehed
Valmistamine
1. Koori ja haki sibul ning küüslauk. Lõika paprika väikesteks kuubikuteks. Haki seller. Lõika suvikõrvitsad pikuti neljaks ja siis u 2 cm juppideks.
2. Kuumuta õli poti põhjas. Pane potti hakkliha, sibul, küüslauk, paprika ja seller. Lisa soola ja pipart ning kuumuta kuni liha on pruunistunud ja köögiviljad pehmed.
3. Lisa suvikõrvits, õhukesteks viiludeks lõigatud kartulid ja tükeldatud tomatid. Kuumuta keemiseni, alanda kuumust, kata pott kaanega ja hauta 12-15 minutit. Võta kaas ära, lisa tomatipasta ja vesi ning kuumuta nii kaua kuni suvikõrvits ja kartul on pehmed.
4. Sega hulka 2 dl riivitud parmesani ja maitsesta veel kui vaja soola-pipraga. Serveeri riivitud parmesani ja basiilikulehtedega.
Kommentaarid (0)