Toiduuudised

TOIT TÄNASEKS JA HOMSEKS | Kanašašlõkist söönuks kahel korral! 

Kai Kodasma, 11. juuli 2021 11:45

Kollaaž

Foto: 2x Kai Kodasma

Täna õhtuks … kanašašlõkk

3 portsjonit

Kuigi poest leiab ohtralt eri marinaadides liha, tasub mõnikord hoopis midagi teistsugust katsetada. See marinaad lisab kanale särtsu ja tsitruselist maitset.

  • 60 ml oliiviõli

  • 1 sl riisiäädikat

  • 1 laimi mahl

  • 0,5 tl vürtskööment

  • 1 tl tšillihelbeid

  • 0,25 tl jahvatatud paprika pulbrit

  • 1 tl küüslaugusoola

  • 0,5 tl soola

  • 0,5 tl pipart

  • 1 sl hakitud koriandrit

  • 550 g kanafileed või fileepalasid

Edasi lugemiseks: