Toiduuudised

FOTOGALERII | KUIDAS VALMIB EESTI JÄÄTIS: mis maitseid rahvas tahab, kuidas suhtuda kräpp-2 skandaali ja miks meil endiselt Eskimo on jäätisenimes (6)

LISA KOMMENTAAR

Praegusel ajal4. juuli 2021, 15:34
on turg küllastunud igasuguste eksootiliste puuviljadega. Ja ikkagi on põhitoodanguks eriti rammusad ja magused jäätised? Kas on väga raske toota erimaitselisi jäätiseid, nagu omal ajal Kofkini firma omad?
Maitse nagu essentsiga suhkrul :(4. juuli 2021, 22:49
Kondiitritooted ja jäätised oleks söödavamad, kui nende magusust oluliselt vähendada. Eriti välismaistel.
Elsa4. juuli 2021, 15:03
Eskimol on oma ajalugu. Minu lapsepõlve jäätis! Kahju, kui see nimi kaoks. On pika ajalooga, tuleb tagapõhja selgitada.
Teeline4. juuli 2021, 16:25
"Eskimost" ongi järel ainult nimi. Maitse... Nad võivad ju seletada, et tehakse vana retsepti järgi, aga koorel ja koorel on vahe. Üks tehti piimast, millest seistes sai hapupiim, teine piimast, mis seistes läheb solgiks.
Riks--raks4. juuli 2021, 14:11
Aga jäätist ju tehaksegi TAVALISE kliendi jaoks!! Minu jaoks ongi eliitjäätis Raksi oma,mitte see superrammus. Milleks on vaja lisakilosid?!
Lemmik4. juuli 2021, 14:07
Minu lemmik on Balbiino toode Raks vahvlitopsis. Mustsõstrakeedisega. See on väga hästi magusa j a hapu t a sakaalustatud maitsega.