Toiduuudised

FOTOGALERII | KUIDAS VALMIB EESTI JÄÄTIS: mis maitseid rahvas tahab, kuidas suhtuda kräpp-2 skandaali ja miks meil endiselt Eskimo on jäätisenimes (6)

Katariina Loog, 4. juuli 2021 12:42

Balbiino turundusjuht Heikki Põhi vasakul ja Premia juht Aivar Aus paremal

Foto: Loreen Pulk

Vahetult enne põrgukuumust käisime kiikamas, kuidas kaks kodumaist jäätise suurtootjat aasta kiireimal ajal töötavad, mida nad arvavad kräpp2 st ehk puuviljasuhkru skandaalist, väidetavast puhta maitse kadumisest ning miks meil on endiselt müügil mujal maailmas kadunud Eskimo jäätis.

Poes jäätiseletti jõudes võib kogu kaubanduse virr-varris tunduda justkui tavalist ja puhast koorejäätist enam ei leidugi. Sellega aga jäätisetootjad ei nõustu. 

Edasi lugemiseks: