Kogus: kuuele
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
2 dl Rosinad
10 tk Loorberileht
1 kg Räimefilee
2 tk Sidrun
2 tk Küüslauguküüs
0.5 dl Hakitud petersell
1 dl Riivsai
1 dl Seedermänniseemned
4 spl Oliiviõli
Sool
Must pipar
Valmistamine
1. Leota rosinaid ja loorberilehti soojas vees 15-20 minutit. Eemalda hoolikalt räimefileedest luud.
2. Riivi ühe sidruni koor ja lõika siis mõlemad sidrunid õhukesteks viiludeks. Haki küüslauk ja petersell peeneks.
3. Pane räimefileed nahapool all lõikelauale, maitsesta soola ja pipraga. Nõruta rosinad ja loorberilehed. Sega riivsai, seedermänniseemned, rosinad, küüslauk, petersell ja sidrunikoor. Sega hulka oliiviõli ning maitsesta soola ja pipraga.
4. Tõsta igale fileele 1 sl täidist ja keera rulli. Lükka varrastele vaheldumisi sidruniviilude ja loorberilehtedega.
5. Küpseta keskmisel kuumusel 5-7 minutit, pööra vardaid korra grillimise ajal ümber.
Kommentaarid (0)