Küpsetamata magustoidud

EVELIN ILVESE KOKAKOOL |  Avokaado-šokolaadi kreem – kergem kui õhk 

Evelin Ilves, 13. juuni 2021 07:50

Šokolaadivaht (arhiivipilt)

Foto: Unsplash

Kuna maiustada on ikkagi tore, jagan teiega tänase teema valguses ühe väga maitsva, lihtsalt tehtava ning supertervisliku maiuse retsepti, kuhu tegelikult ei pea üldse mingit magustajat panema. Seda võib süüa otse lusikaga või määrida pühapäevahommikustele pannkookidele!

Vaja on

  • 1 suurem küps avokaado

  • 1 pehme banaan

  • 1 purk (400 ml) kookoskoort (hoitud külmikus üle öö, vedelik eemaldatud)

  • näpuga soola

  • 1 spl naturaalset kase- või vahtrasiirupit (saab ka ilma)

  • näpuga vaniljet

  • 2 spl toorkakaod

  • tilgake konjakit aromatiseerimiseks

 Koori banaan ja avokaado ning pane kõik koostisosad blenderisse ning püreesta. Jaga serveerimisnõudesse ja jahuta veelkord külmikus u 30 min. Naudi – meeletult maitsev!

 

Armastust teie südameisse ja padadesse!

Evelin

Samal teemal

10.06.2021
EVELIN ILVES | Uus valge surm poeriiuleil. See mõjub meie laste maksadele nagu alkohol ja muudab rasvunuks
30.05.2021
EVELIN ILVESE KOKAKOOL | Kevadine salat, mis turgutab su maksa
23.05.2021
EVELIN ILVESE KOKAKOOL | Üle ilma parimad kilurullid
16.05.2021
EVELIN ILVESE KOKAKOOL | Vastupandamatud mandli-martsipani küpsised