Šokolaadivaht (arhiivipilt)

Foto: Unsplash
Küpsetamata magustoidud
13. juuni 2021, 07:50

EVELIN ILVESE KOKAKOOL |  Avokaado-šokolaadi kreem – kergem kui õhk

Kuna maiustada on ikkagi tore, jagan teiega tänase teema valguses ühe väga maitsva, lihtsalt tehtava ning supertervisliku maiuse retsepti, kuhu tegelikult ei pea üldse mingit magustajat panema. Seda võib süüa otse lusikaga või määrida pühapäevahommikustele pannkookidele!

Vaja on

  • 1 suurem küps avokaado

  • 1 pehme banaan

  • 1 purk (400 ml) kookoskoort (hoitud külmikus üle öö, vedelik eemaldatud)

  • näpuga soola

  • 1 spl naturaalset kase- või vahtrasiirupit (saab ka ilma)

  • näpuga vaniljet

  • 2 spl toorkakaod

  • tilgake konjakit aromatiseerimiseks

 Koori banaan ja avokaado ning pane kõik koostisosad blenderisse ning püreesta. Jaga serveerimisnõudesse ja jahuta veelkord külmikus u 30 min. Naudi – meeletult maitsev!

 

Armastust teie südameisse ja padadesse!

Evelin