Toiduuudised

VRAPP: näputoit, kuhu võib sisse panna kõike, mida hing ihaldab 

Kersti Eero, 14. juuni 2021 11:01

Lõhevrapp

Foto: Loreen Pulk

„Vrapi maitsete maailm on lõputu, aga eestlase jaoks on tipus siiski üks tegelane ‒ kana,“ ütleb tänaseks kolm Wrap´n´Rolli kohvikut loonud Liisi Tarvo. Ta näeb vrapis head võimalust vähendada nii kodust toiduraiskamist kui ka harjutada last vähe lõbusamas võtmes köögivilju sööma.

„Vrapp on põhimõtteliselt Läänemaailma burrito,“ ütleb Liisi. Kui ta kuus aastat tagasi vrappe pakkuma hakkas, valitses tema sõnul Eestis piruka- ja burgerikultuur ning tänavatoiduvalik praktiliselt puudus. Tänaseks on Ladina-Ameerikast pärit tex-mex-köök Eestis tublisti elujõudu kogunud ning lisaks burritodele pakutakse takosid, quesadilla`sid jne.

Edasi lugemiseks: