Toiduuudised

Vladislav Koržets: meie asi on kohaneda, õppida seedima elavhõbedat ja kõike muud  

Kersti Eero, 16. mai 2021 16:13

„Tänavune kevad oli tiba jahedam ja räim hakkas ka tulema tavalisest hiljem. Vahel on küll nii olnud, et mai teises pooles poest enam värsket räime ei saagi,“ ütleb Vladislav Koržets. Armastatud kalakokk soovitab kevadisel püügihooajal julgesti kohalikku värsket kala süüa ning juba täna räimejahile minna ja need siis lihtsasse õlimarinaadi panna. Või miks mitte hoopis haugikotlette teha.   

Edasi lugemiseks:

Samal teemal

06.05.2021
10 RÄIMEHOIDIST | Hooaeg on käes! Valmista kodus soodsalt imelisi hõrgutisi rahvuskalast!
27.02.2021
Vladislav Koržets: maitseomadustelt on räim ikka vapustavalt hea kala