Toiduuudised

EMADELE | Miks emadepäeval on naisõiguslik mekk juures ning kõige rahulikum ja vaevatum kook selleks puhuks (samm-sammult!) 

Manona Paris, 7. mai 2021 15:00
KollaažFoto: 3x Martin Ahven

Kuna meil peetava emadepäeva komme sai alguse 1907. aastal Ameerika Ühendriikides, uurisime lähemalt selle püha juuri ning küsisime Eestis elavalt ameeriklannast tippkondiitrilt Hannah Hintlianilt, mida tema tavaliselt emadepäevaks valmistab.

Edasi lugemiseks:

Samal teemal

29.12.2020
SEE KÕIGE ÕIGEM EGGNOG! Peakokk Michael Jiro Holman õpetab samm-sammult, kuidas teha munapunši
31.10.2020
HIRMUS HEA | Tippkondiiter Hannah Hintlian õpetab halloween’iks suhkruõunu tegema
14.02.2020
VALENTINIPÄEVAKS! Tippkondiiter Hannah Hintlian küpsetab koogi endale ja kutsule (+ punase sametkoogi retsept!)
01.07.2019
ÕLLEMEISTRID MÕTLEVAD MAIASMOKKADELE: Pruulikoda hakkab tootma käsitööjäätist