Hingelt vabatahtlik: Suure osa oma elust on Eva teinud vabatahtlikku tööd. Nüüd vabatahtlikega töötades näeb ta enda ümber palju entusiastlikke inimesi, kes teevad seda oma tavatöö, õpingute ja pere kõrvalt. Vabatahtlik töö paneb neil hinge särama, ja sellest on kõigil väga palju võita.Foto: Martin Ahven
Inimesed
25. detsember 2021, 08:41

„Teeme ära!“ aktsiooni üks algatajaid Eva Truuverk: „Igaüks saab midagi ära teha, et elu planeedil Maa oleks parem!“ (7)

Üdini ettevõtlik Eva Truuverk (50) usub, et me kõik saame midagi ära teha selleks, et maailm oleks parem paik. «Kui inimene ei reosta vaimset ruumi oma sõnadega ega füüsilist keskkonda rämpsuga, elaksime paradiisis. Igaühel on kohti, kus ta saab selleks oma panuse anda,» ütleb ta lootusrikkalt.

Eva Truuverk on juhtinud ettevõtmisi «Teeme ära!» ja Maailmakoristuspäev, kus vabatahtlikud on tema eestvedamisel maailma prügist koristanud. Toimeka naise ajakavasse tuli intervjuu Nipiraamatu jaoks pikalt ette planeerida. Kõige lihtsam ja praegu tavapärasem oleks olnud vestelda arvutiekraani vahendusel, kuid Eva on veendunud, et võimalusel peab suhtlemiseks ikka kokku saama. Intervjuu käigus mainib ta, et kui ta praegusel koroonaajal midagi üldse taga igatseb, siis kontakti inimestega ja näost näkku suhtlemist.

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99